برگزاری کارگاه اسکی بصورت مجازی مورخ95/8/12

۱۷ آبان ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۱ کد خبر : ۱۰۹۶ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۲۶۶
کارگاه مجازی آشنایی با آزمون ساختاردار عینی (OSCE) امروز چهارشنبه ۱۲ آبان به صورت مجازی (الکترونیکی) ویژه اعضای هیات علمی علوم پزشکی توسط معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد برگزار شد. به گزارش روابط عمومی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، در این کارگاه مجازی علمی حدود ۴۰۰ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۲۵۰ نفر همزمان آنلاین بودند. خانم دکتر زینب بیابان گردی و آقای دکتر فرتوک زاده از مدرسان کارگاه مجازی آشنایی با آزمون ساختاردار عینی (OSCE) بودند که علاقمندان با اشتیاق سخنان دو استاد را که در مدت زمانی جداگانه ای انجام شد، دنبال می کردند. پیش از این نیز دو کارگاه مجازی طراحی سوالات چند گزینه ای (MCQ) و کارگاه آموزشی طرح درس به صورت مجازی برای اعضاء هیات علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای قطعنامه همایش مسئولین دفاتر توسعه آموزش (EDO) سراسر کشور در طی قریب به یکسال برگزار شده است. واحد الکترونیکی مجری برگزارکننده دوره های کوتاه مدت علمی است که کارگاه های آموزشی آن به صورت مجازی برای عموم علاقمندان در سراسر کشور برگزار می شود.

نظر شما :